Hoe werken we samen?

In een persoonlijk gesprek stemmen we af waarmee ik je precies kan ondersteunen en hoeveel tijd daarin gaat zitten. Verder bepalen we de wijze van samenwerking en wat het meest urgent is. Om constructief te kunnen ondersteunen, werk ik met maandpakketten. Al vanaf een paar uur per week. Deze zijn voordeliger qua uurtarief. Je kan me ook op projectbasis of voor eenmalige klussen inzetten.

Doordat we duidelijke afspraken maken, kom je niet voor verrassingen te staan. Ik werk met een proefperiode van 3 maanden. Bovendien hebben we regelmatig contact en afstemming, ook essentieel voor een goede samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Denk je dat je een VA niet kunt betalen? Je moet het echt zien als een investering in je bedrijf. En deze investering levert een enorm rendement op! Zo kan je elk uur dat je niet hoeft te besteden aan randzaken aan je bedrijf werken. Niet alleen verdien je dan meer dan de kosten die je maakt voor een VA, maar ook creƫer je overzicht, controle en tijd.

Kortom, de investering betaalt zichzelf terug!

Pakketten

START

COMFORT

BUSINESS

PROFESSIONAL

Uren p/mnd

14-16

28-32

43-48

59-64

Uren p/wk

+/- 4 uur

+/- 8 uur

+/- 12 uur

+/- 16 uur

Ik bespreek de mogelijkheden graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met me op voor exacte informatie over pakketten, uren en tarieven, afhankelijk van je behoeften.

Tijdsverschil

Ik werk voornamelijk vanuit New York City. Door het tijdsverschil met Nederland lijkt samenwerken lastig. Echter, het werkt juist heel effectief. Zo is bijvoorbeeld het werk dat je aan het eind van de dag of in de avond aan me doorgeeft de volgende ochtend al gereed. Verder kan ik de dag beginnen met de taken die voor jou het meest urgent zijn.