In een persoonlijk gesprek stemmen we af waarmee ik je precies kan ondersteunen en hoeveel tijd daarin gaat zitten. Verder bepalen we de wijze van samenwerking en wat het meest urgent is. Om constructief te kunnen ondersteunen, werk ik met maandpakketten. Al vanaf een paar uur per week. Deze zijn voordeliger qua uurtarief. Je kan me ook op uurtarief, projectbasis of voor eenmalige klussen inzetten.

Doordat we duidelijke afspraken maken, kom je niet voor verrassingen te staan. Ik werk met een proefperiode van 3 maanden. Bovendien hebben we regelmatig contact en afstemming, ook essentieel voor een goede samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Denk je dat je een VA niet kunt betalen? Je moet het echt zien als een investering in je bedrijf. En deze investering levert een enorm rendement op! Zo kan je elk uur dat je niet hoeft te besteden aan randzaken aan je bedrijf werken. Niet alleen verdien je dan meer dan de kosten die je maakt voor een VA, maar ook creëer je overzicht, controle en tijd.

Kortom, de investering betaalt zichzelf terug!


Pakketten

START

COMFORT

BUSINESS

PROFESSIONAL

EXPERT

Uren p/mnd

14-16

28-32

43-48

59-64

75-80

Uren p/wk

+/- 4 uur

+/- 8 uur

+/- 12 uur

+/- 16 uur

+/- 20 uur

Ik bespreek de mogelijkheden graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met me op voor exacte informatie over pakketten, uren en tarieven, afhankelijk van je behoeften.