VA = Virtual Assistant

Een Virtual Assistant is een zelfstandig professional die op afstand werkt en gespecialiseerd is in het ondersteunen (ontzorgen) van ondernemers en directeuren. Support in de breedste zin van het woord, met uiteenlopende expertises… overal zijn VA’s voor!

Een VA is flexibel inzetbaar en kun je al vanaf een paar uur per week inhuren. Regelmaat is gewenst zodat de VA feeling heeft met je onderneming en vertrouwt raakt met jouw manier van werken.

Een VA is vaak ZZP-er, dus weet wat het is ondernemer te zijn. En werkt vanuit een eigen werkplek, waardoor je geen extra (personeels)kosten hebt. Met alle huidige online tools is op afstand werken geen enkel probleem. Een goede VA vraagt regelmatig om feedback en past zich graag aan om jou beter te kunnen ondersteunen en constructief samen te werken.

Investeren in een Virtual Assistant levert geld op. Doordat het dagelijks management van je bedrijf op rolletjes loopt, kan jij je business uitbouwen en declarabele uren maken. En heb je meer tijd in de avond en het weekend. Tel uit je winst!

(Octo) YES wall, Brooklyn, NYC