Ik ben Mieke van der Steeg, Virtual Assistant en Octo Support is mijn bedrijf. Met meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsondersteunende functies op zowel secretarieel, financieel als commercieel gebied ben ik een allround assistant. Bovendien heb ik in het bedrijfsleven, bij de overheid en in het buitenland gewerkt, niet alleen op vaste maar ook op interim basis. Daardoor kan ik ook je sparringpartner zijn, met je meedenken in oplossingen en eerlijke feedback geven. Verder ben ik een ondernemers dochter, opgegroeid met een zaak aan huis. Dus ik weet wat het is om ondernemer te zijn. 

Dankzij mijn uitgebreide werkervaring heb ik aan een half woord genoeg en werk ik snel en zelfstandig. Verder ben een flexibel en gewend om met complexe en vertrouwelijke zaken om te gaan in een hectische werkomgeving. Belangrijk voor mij bij het faciliteren is proactief ‘ontzorgen’ zodat jouw focus volledig kan liggen op het laten groeien van je bedrijf. Business support is mijn passie en ik ben volledig toegewijd om je te versterken en je bedrijf efficiënt te runnen!

Ik ben via de Academie voor Virtual Professionals volledig gecertificeerd als Virtual Assistant en heb daar de Virtueel Succes opleiding afgerond:

  • Module 1 – Bedrijfsgroei door het inzetten van Processen.
  • Module 2 – Online Marketing & Sales. (het lanceren van een online product/dienst)
  • Module 3 – Online Adverteren & Statistieken. (opzetten, monitoren, beheren van advertenties)

Ook ben ik aangesloten bij de Vereniging VSP (Virtual Support Professionals). Mocht ik niet over de juiste expertise voor een klus beschikken, dan zorg ik dat je met de juiste persoon in contact komt.

Begin 2019 ben ik met mijn man voor 3 jaar naar New York City verhuisd en gestart als zelfstandig Virtual Assistant. In een wereld met veel online tools en mogelijkheden is virtueel werken de toekomst en het past goed bij mij; flexibel en ondernemend! Ik ben ook regelmatig in Nederland en kan dan gewoon doorwerken.

Kan ik jou versterken?