Wat kan je aan mij uitbesteden?

Ik kan je op verschillende manieren ondersteunen door het overnemen en structureren van terugkomende randtaken, Ofwel het meedenken en adviseren (sparring partner) om je bedrijf effectief te runnen. Waar heb je behoefte aan. Met een aantal online tools neem ik op afstand verschillende taken van je over, zodat jij je weer op je klanten kunt richten. Uiteraard hebben we regelmatig contact en overleg!

Ik regel veel voorkomende zaken als:

Email en Agenda beheer
Mail&Agenda
beheer

Je wilt werken met een VA om meer ruimte te creëren in je dag doordat je niet continu afgeleid wordt. Samen maken we afspraken hoe ik je mail en je agenda beheer.

Documenten beheer

Digitaal archief op orde. Overzichtelijk ingericht zodat je alles snel terug kan vinden. Daarnaast zorg ik voor regelmatige back-up van je bestanden. Ook kan ik documenten voor je redigeren en verzendklaar maken.

Planning

Ik help je om deadlines te bewaken en ondersteun je bij het halen daarvan zodat korte en lange termijn doelen gehaald worden. 

Travel Management

Reis je veel? Ik regel alles omtrent tickets, hotels etc. en zorg bovendien voor een overzichtelijke planning. 

Daarnaast kan ik ook op de volgende gebieden wat voor je betekenen:

Book-
keeping

Ik houd je basis administratie bij en neem daarmee veel tijd uit handen die je kan besteden aan de groei van je bedrijf.

Sales
support

Doordat ik de achterkant van je sales activiteiten organiseer, kan jij je volledig op je klanten richten.

Notuleren en redigeren

Niet alleen werk ik het verslag voor je uit, maar ook kan ik de organisatie van vergaderingen overnemen.

Projecten & Processen

Bij tijdrovende projecten of processen die nou eenmaal ingeregeld moeten worden, is het fijn als werk uit handen wordt genomen.

Interesse? Neem contact met me op.

Waarom ik? Ten eerste heb ik een sterke ‘drive’ om dingen op orde te brengen en te regelen. Daarnaast denk ik graag met je mee om je bedrijf efficiënt te runnen en er het maximale uit te halen.