Ik kan je op verschillende manieren ondersteunen door het overnemen en structureren van terugkomende randtaken, ofwel het meedenken en adviseren (sparring partner) om je bedrijf effectief te runnen. Met een aantal online tools neem ik op afstand verschillende taken van je over, zodat jij je weer op je klanten kunt richten. Uiteraard hebben we regelmatig contact en overleg!

Email & Agenda

Je wilt werken met een VA om meer ruimte te creëren in je dag doordat je niet continu afgeleid wordt. Samen maken we afspraken hoe ik je mail en je agenda beheer.

Processen op orde

Bespaar tijd en geld met betere processen. Ik help je interne verbeteringen door te voeren en handige tools en templates te gebruiken waardoor je efficiënter werkt. Handig voor elk bedrijf; van zzp tot mkb.

Online Marketing

Online zichtbaarheid via website en social media, het inrichten van sales funnels om klanten te werven en het meten van de statistieken om continu bij te kunnen sturen.

Doelen & Planning

Naast de basis ondersteuning bewaak ik je deadlines en ondersteun je bij het halen daarvan zodat korte en lange termijn doelen gehaald worden.

Notuleer Service

Niet alleen werk ik het verslag voor je uit, maar ook kan ik de organisatie van vergaderingen overnemen.

Project Support

Bij tijdrovende (eenmalige) projecten of processen die nou eenmaal ingeregeld moeten worden, is het fijn als werk uit handen wordt genomen.

Interesse? Neem contact met me op.

Waarom ik? Ten eerste heb ik een sterke ‘drive’ om dingen op orde te brengen en te regelen. Daarnaast denk ik graag met je mee om je bedrijf efficiënt te runnen en er het maximale uit te halen.